Sabates rojes a Xirivella per recordar a les víctimes de les violències masclistes

La plaça de la Concòrdia a Xirivella ha sigut l’escenari este dimarts d’un emotiu homenatge de les víctimes de les violències masclistes, en la vespra del 25N, Dia Internacional contra les Violències cap a les dones.

 

74 parells de sabates de dona, 3 parells d’home i 9 de menors han format el símbol del gènere femení, un parell per cada víctima enguany a Espanya. Amb este símbol s’ha volgut reconéixer la important tasca que estan fent els col·lectius feministes en la lluita contra la violència de gènere.

 

Durant l’acte s’ha guardat silenci i s’ha escoltat un concert de corda interpretat pel Cercle Instructiu Musical i el grup de Xirimiters de Xirivella que van amenitzar la marxa amb el so del tabal i la dolçaina.

 

Ha sigut el punt i final a la manifestació que des de les 19.30 ha recorregut els carrers de Xirivella en senyal de repulsa per la violència masclista dins dels diferents actes que la Casa de la Dona – Regidoria d’Igualtat estan duent a terme durant esta setmana sota el lema #lesVolemVives.

 

La manifestació a Xirivella s’avança un dia al 25N per facilitar que la ciutadania puga assistir a la marxa convocada a València.

 

Els actes programats per la Regidoria d’Igualtat acaben este dilluns 30 de novembre, amb una conferència de la fiscal delegada de violència de gènere a la Comunitat Valenciana, Rosa Guiralt a la Casa de la Dona de Xirivella, a partir de les 19.30 hores.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *