Silla obri a la participació veïnal la proposta d’Ordenança de Convivència Ciutadana

L’Ajuntament de Silla, a través de la Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació, ha publicat la proposta d’Ordenança de Convivència Ciutadana que estarà sotmesa a modificacions per part de la ciutadania durant 20 dies.

Aquesta ordenança estableix els drets i deures dels veïns i veïnes de Silla, en les seues relacions mútues, per tal de respectar els drets inherents a les persones, així com el comportament en espais públics i edificis destinats a l’ús o serveis públics, amb l’objectiu de puntualitzar aquells aspectes que, no estant expressament regulats en normes d’igual o superior rang, contribuïsquen a millorar les relacions en l’àmbit del nostre municipi. Per una altra banda, aquesta Ordenança regula la utilització dels edificis municipals per activitats privades amb la finalitat de protegir-los d’usos que impliquen el seu deteriorament o generen situacions de risc o perill per a la salut i la integritat física de les persones que els utilitzen.

És la primera vegada que una ordenança de l’Ajuntament de Silla se sotmetrà a les propostes dels ciutadans que podran participar activament en la redacció de la pròpia ordenança. A través d’un document editable, la gent podrà afegir, llevar o modificar el contingut del document municipal. Per a poder participar, cal accedir al document en línia que es pot trobar en aquest enllaç i fer les contribucions oportunes. El formulari estarà accessible durant 20 dies.

Es tracta d’una nova manera d’actuar de l’Ajuntament en la qual invitem la ciutadania a fer propostes i contribucions als documents municipals i així donar-li veu a la gent en el disseny de les ordenances que regulen el nostre poble.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *