Torna amb premis la promoció gastronòmica local Mesura i Mosset a Alcàsser

En primavera torna a Alcàsser la promoció gastronòmica local Mesura i Mosset, que arriba a la seua setena edició amb premis, tant per als participants com per als bars i resturants adherits. La promoció consistirà en tapa i quinto a 2 €. El calendari de l’activitat s’estèn al llarg dels següents caps de setmana: Del 21 al 23  i  del  28 al 30 d’abril i del 5 al 7 de maig. El horari es divendres de 19-22 h., dissabte de 12.30 a 14.30 h. i de 19-22 h., i diumenge de 12.30  a 14.30 h.

Acosta’t a algun dels 14 locals adherits al concurs i recull la teua butlleta. Pren-te el teu quinto i tapa i demana que te la segellen. Has d’aconseguir al menys 8 dels segells dels locals participants (comptabilitzarà una  tapa per bar/restaurant) per a participar en el concurs. Quan ja tingues la butlleta complimentada, deposita-la amb les teues dades en la bústia que trobaràs als mateixos locals i en l’Ajuntament.

Entre totes les butlletes degudament segellades pels locals se sortejaran 3 premis, consistents en un xec-regal per a consumir en qualsevol dels bars i restaurants que han participat en la present promoció: 1r premi: xec-regal per valor de 75 €. 2n i 3r premi i : xec-regal per valor de 50 €. Termini per a dipositar la butlleta: Fins el dia 9 de maig de 2017. Acte públic del sorteig: 11 d’abril  de 2017 al saló de Plens de  l’Ajuntament.

La tapa guanyadora serà la que més vots obtinga en el recompte de les butlletes que han complimentat els 8 segells. Se li farà entrega de diploma commemoratiu de la VII EDICIÓ MESURA I MOSSET ABRIL 2017,  que portarà la inscripció: “Millor tapa de la VII edició de Mesura i Mosset Abril 2017  d’Alcàsser”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *