Una família d’Albal recull firmes perquè el Govern equipare les ajudes dels discapacitats a les de les famílies nombroses

La família de Miguel Camacho recull firmes perquè el Govern equipare les ajudes dels discapacitats a les de les famílies nombroses.

Miguel Camacho és un jove albalenc, de 13 anys, que pateix quasi des que va nàixer miopatia nemalínica, una malaltia neuromuscular congènita és un trastorn del desenvolupament muscular que l’obliga a estar connectat a un respirador les 24 hores del dia.

A causa del gran consum elèctric, els seus pares van sol·licitar el bo social elèctric per sufragar el sobrecost. La necessitat vital del menut i 92% de discapacitat reconeguda no han estat suficients de cara a l’administració per aconseguir-ho, una ajuda amb la qual si compten les famílies nombroses.

Per esta raó, la família ha iniciat una campanya de replegada de signatures per mitjà de la plataforma ‘Osoigo’, en la que demanen al Congrés dels Diputats la modificació de la ‘Llei de Famílies Nombroses’ perquè les famílies amb un fills/es amb discapacitat puguen accedir a les ajudes públiques «sense peròs», reivindica Miguel Ángel Camacho, pare del menut.

Este es l’enllaç on podeu col·laborar: https://www.osoigo.com/…/mueve-un-dedo-por-miguel-nuestro-h…

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *