Una nova rotonda millora la seguretat vial en un encreuament entre Alaquàs i Aldaia

Alaquàs i Aldaia compten ja amb una nova rotonda ubicada en l’encreuament del carrer Conca i avinguda Meliton Comes. L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i l’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, acompanyats dels regidors d’Urbanisme dels municipis, Juan Antonio Oñate i Mónica Trujillo han visitat aquest matí les obres per tal de supervisar el seu estat

La nova rotonda facilita l’accés a aquest encreuament de manera segura i reordena la circulació del trànsit en aquesta zona, facilitant i millorant la incorporació a qualsevol dels carrers adjacents així com també a altres serveis ubicats junt a la rotonda. Es tracta d’un compromís assumit per ambdós municipis i que ve a donar resposta a les demandes ciutadanes. Una mostra més del treball conjunt realitzat pels dos Consistoris en línia amb la seua política de proximitat i de serveis mancomunats.

Tot i que la rotonda ja està oberta al trànsit i es pot circular amb seguretat i normalitat, les obres de condicionament de la nova rotonda finalitzaran en els propers dies. Els Ajuntaments tenen previst dotar la glorieta d’una nova senyalització així com també de nous elements d’il·luminació.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *