Vecinos de Bovalar califican de “Chapuza” las obras de asfaltado y reparación de algunas calles del barrio

Diversos veïns i veïnes del barri de Bovalar a Paterna han traslladat les seues queixes a Compromís per Paterna arran de les últimes obres d’ asfaltat realitzades al barri. Unes obres que els mateixos veïns i veïnes han qualificat de “chapuza”. La regidora de Compromís per Paterna, Neus Herrero, ha informat en este sentit que “al carrer Penyal d’Ifach no han posat cap baden, una demanda feta pels veïns i aprovada als pressupostos participatius, tan sols han pintat alguns passos de vianants sense cap baden. Per altra banda en alguns trams del carrer han rascat l’asfaltat com a “badens d’última generació” cosa que ha deixat perplexes als ciutadans i que no han dubtat de qualificar-lo com “una auténtica chapuza”.

És d’entendre el cabreig dels veïns i veïnes del barri vist el resultat final d’estes obres, unes obres que començaren a fer-se en període electoral, i vist el resultat, a corre-cuita, sense pensar en la gent del barri i les seues propostes però sí pensant en el rèdit electoral del Psoe”, ha destacat Neus Herrero.

Segons informa la formació valencianista, el que més preocupa als veïns és que a la altura de la corba del carrer Penyal d’Ifach, el lloc més perillós del carrer, no han posat cap pas de vianants elevat i això que els propis veïns li ho traslladaren a la policia local quan s’executaven les obres. D’altra banda, altre carrer que no han arreglat correctament al barri, és el carrer Santa Gemma. Un carrer on, encara que sí han posat passos elevats després de l’asfaltat, s’han deixat sense arreglar un “socavón”.

Per concloure, la regidora de Compromís ha manifestat que “desitgem que l’actual equip de govern del Psoe en esta legislatura crea més en la Participació Ciutadana i no deixe les peticions i propostes veïnals oblidades en un calaix, cal tindre més respecte pel treballs que realitzen els veïns i veïnes en les juntes de barri, un treball altruista que realitzen on tan sols busquen millorar la vida del seu barri”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *