Xarrada de presentació de la OMIC de la Mancomunitat del Carraixet

Sota el títol de “Els drets dels consumidors. Funcions de l’OMIC de la Mancomunitat del Carraixet”, l’entitat junt amb la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana han preparat una xarrada de presentació de les noves Oficines Municipals d’Informació al Consumidor, disponibles a Alfara del Patriarca, Vinalesa i Bonrepòs i Mirambell.

 

En l’esdeveniment es presentarà l’OMIC a les veïnes i veïns de la Mancomunitat del Carraixet, amb la finalitat d’informar dels serveis i avantatges que ofereix. De la mateixa manera, se’ls informarà dels drets que tenen com a consumidors i dels passos a seguir per a poder reclamar qualsevol conflicte.

 

L’acte es realitzarà dimarts que ve 18 de juny, a les sis de la vesprada, al Centre Cívic d’Alfara del Patriarca. La xarrada la durà a terme el personal del Departament Jurídic de l’associació de consumidors. A ell assistiran, també, la presidenta i secretària de l’associació, així com la tècnica que estarà present en les OMICs de la Mancomunitat perquè el veïnat puga conéixer-la.

 

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *