Xirivella anima els seus veïns a participar en la creació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

Xirivella anima els seus veïns a participar en la creació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

La setmana que ve comencen els Consells de Barri on, per primera vegada, els veïns i veïnes de Xirivella podran escoltar i aportar propostes sobre el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat coordinada amb la de Participació Ciutadana per a implicar a persones i entitats en el disseny de la mobilitat a Xirivella per tal de prioritzar formes de desplaçament saludables i sostenibles.

Com explica la regidora de Participació Ciutadana, Mónica Sánchez, «Xirivella necessita una societat civil activa que s’involucre en el dia a dia del govern local. Per això, des d’esta regidoria promovem espais de participació per a treballar conjuntament, Ajuntament i ciutadania, en la millora dels serveis municipals i per fer una Xirivella millor».

Recordem que dins del pla de disseny del PMUS s’estan fent tallers i sessions presencials amb els diferents col·lectius, a més del Consell Sectorial de Medi Ambient i els Consells de Barri al llarg de tot el mes de febrer.

També es vol conéixer les necessitats específiques de la gent jove i, per això, s’estan fent sessions participatives amb l’alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius. Paral·lelament als tallers presencials, s’ha posat en marxa una plataforma virtual on, de manera individual, qualsevol veí i veïna pot aportar propostes sobre mobilitat i debatre les d’altres persones fins el pròxim 30 de març, a través de la icona habilitada a la web de l’Ajuntament.
Una vegada validades les propostes ciutadanes presentades al llarg del procés, es presentaran i debatran en el Consell Sectorial de Medi Ambient per a donar pas a la seua presentació al Ple ordinari.

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *