Xirivella prepara la celebració del Dia de l’Arbre

L’Ajuntament de Xirivella prepara amb les associacions, col·lectius i centres educatius de Xirivella la celebració del Dia de l’Arbre a la localitat.
La Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat i la de Participació Ciutadana està rebent propostes i projectes de les associacions, escoles i instituts amb el tipus d’arbre i el lloc on plantar-los. Després d’avaluar la seua idoneïtat amb el departament tècnic, l’Ajuntament posarà a disposició dels col·lectius els arbres necessaris.
El termini per a rebre els «mini projectes» de plantació acaba el divendres 22 de gener.
El Dia de l’Arbre se celebrarà a Xirivella el pròxim dissabte 30 de gener, dia en què es farà la plantació per part de les associacions, col·lectius, plataformes, veïns i veïnes de la localitat en l’espai sol·licitat. El Centre Jove també organitzarà una activitat per celebrar este dia.
La plantació per part de l’alumnat dels centres educatius s’allargarà durant la setmana e l’1 al 5 de febrer i es podrà fer tant dins com fora del recinte escolar.
Una exposició plena de vida
Paral·lelament, del dimarts 19 de gener fins el 29 de gener, es podrà contemplar a la Casa de Cultura l’exposició fotogràfica ‘Els colors de la vida’, de la veïna de Xirivella Salomé Bielsa. També s’ha convidat als centres educatius a visitar la mostra. L’alumnat rebrà un material didàctic elaborat pels mestres de la localitat Ferran Pastor i Paloma Castellano.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *