1.000 motxilles per a combatre actituds masclistes en les festes de Paterna

La campanya es realitza en diferents punts del Paterna en els quals es reuneix multitud de gent jove. Per eixe motiu, la regidoría d’Igualtat està duguent a terme quatre actuacions en diferents punts estratègics del municipi, de gran afuència de joves, mitjançant unes carpes informatives on es convida als joves a denunciar qualsevol tipus de conducta sexista.

La regidora d’Igualtat, Carmen Gayà, ha destacat que “el suport principal de la campanya són unes motxilles amb l’eslògan NO ES NO, que pretenen atraure l’atenció de tota la ciutadania, i especialment a la joventut, perquè estiguen alerta davant qualsevol tipus de discriminació o agressió sexista, uns díptics amb els telèfons on es pot denunciar qualsevol tipus de masclisme tant a nivell local, autonòmic com nacional se entreguen junt les motxilles”.

La campanya “No es No també està sent difosa principalment a través de les xarxes socials a causa del públic jove al que va dirigit. Aquesta campanya, dissenyada per la regidoría d’Igualtat, s’uneix a les diferents accions que la regidoria ha desenvolupat entre la joventut, arran del 19J, per a prevenir la violència de gènere i per a suprimir rols sexistes, posant una major èmfasi en l’educació i en la coeducació, fomentant des d’edats primerenques el tracte humà igualitari. Esta campanya en xarxes ha estat reforçada per un vídeo que te com a protagonistes a diferents joves del municipi.

Carmen Gayà ha explicat que la iniciativa té un caràcter «pedagògic i educatiu» i ha afegit que l’objectiu és «visualitzar, prevenir i combatre actituds que puguen considerar-se normals en una relació afectiva però que amaguen comportaments masclistes o sexistes i qualsevol altre tipus de discriminació o agressió sexista”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *