260.151 euros del Pla Resistir arribaran a Alcàsser

L’Ajuntament d’Alcàsser s’ha adherit al Pla Resistir, impulsat per la Generalitat Valenciana, Diputació de València i ajuntaments, per a fer costat als sectors més afectats per la pandèmia. Es tracta d’un pla de xoc amb ajudes directes que estaran dirigides al sector de l’hostaleria i restauració, activitats turístiques, artístiques, així com als sectors relacionats amb la festa.

 

D’aquesta manera, un total de 260.151 € arribaran a Alcàsser, dels quals 39.022,65 € són d’aportació municipal. A través d’aquestes ajudes directes, les microempreses i persones autònomes, que presenten la documentació, rebran un fix de 2.000 euros i una variable de 200 euros en funció dels treballadors afiliats a la Seguretat Social.

 

«No podíem perdre l’oportunitat d’adherir-nos a aquest pla que fa costat directament a aquells sectors del nostre poble que més estan patint a causa de les restriccions establides per a frenar l’avanç de la pandèmia. Per això, des del govern municipal hem treballat per a preparar tota la documentació necessària per a adherir-nos al pla, aportant a més eixe 15% (39.022,65 €) que estableix l’acord», ha explicat l’alcaldessa Eva Zamora.

 

Alcàsser es va adherir al Pla Resistir dilluns passat i, aquest divendres, 5 de febrer, s’aprovaran les bases reguladores al ple extraordinari.