700 corredors participen en la San Silvestre solidària d’Alaquàs

Alaquàs va acomiadar l’any amb la cinquena edició de la popular cursa Sant Silvestre. L’activitat, que s’ha convertit en una tradició al municipi, té dos objectius clars: ser solidària i crear una estona divertida acompanyada de familiars i amics. L’esdeveniment també va comptar amb la presència del grup musical Astronauta que va ambientar tota la cursa.

 

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, i el regidor d’Educació i Esports, Fran Evangelista, van ser els encarregats d’entregar els guardons a les millors disfresses. Els guanyadors a la millor disfressa infantil van estar en primer lloc Alejandra Abad, amb el dorsal 1239, seguida de Claudia Pires (383) i Néstor Sevilla (1780).

 

Els guanyadors a la millor disfressa a la categoria d’adult van estar la parella d’elfs formada per David Azorín i Loli Esteve (971/972), el segon premi va estar per a Mª Ángeles Benegas (1695) i el tercer per a Pablo Valera (340). Un grup de quatre amics, que escenificaren un casament, van ser els guanyadors a la millor disfressa a la secció de grup (409),seguits d’un conjunt de ballarines (1131) i la junta local fallera que anava disfressada de raïm (1947).

 

La recaptació de la cursa es va destinar al projecte ‘Alaquàs Solidària’ per a l’ajuda de famílies necessitades d’Alaquàs. LAjuntament d’Alaquàs treballa per obrir la porta aquest tipus d’activitats que reafirmen el caràcter humanitari i social del municipi. Un recorregut pels carrers d’Alaquàs amb quatre quilòmetres de solidaritat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *