Albal, més d’una setmana dedicada a les dones

Albal no només programa activitats dedicades a les dones amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Al llarg de l’any la regidoria d’Igualtat realitza tallers per les seues veïnes. L’ajuntament ha confeccionat un programa per a la commemoració del dia de la Dona molt complet. Ha preparat una setmana d’activitats que comença el dia 2 de març amb una representació teatral a la Casa de la Cultura interpretada per Amparo Oltra i Arantxa González sota el títol Reviscolar. L’horari serà a les 19 hores.

A l’endemà, el 3 de març, serà el moment de gaudir d’un recital de poesia, Homenatge a la Dona, a càrrec de l’Associació Paraules al vent. Serà a les 19:30 a l’Escola d’Adults.

El dia 4 s’impartirà al Centre Polivalent una classe de ioga. Aquesta activitat està prevista a partir de les 19:30.

El dijous 5 es podrà realitzar un Taller sobre Feminisme i Sororitat, impartit per Livia Guillem i Mar Sanchis de l’Associació Col·lectiu per la Sororitat. L’horari d’aquesta activitat serà al matí i el lloc, l’Escola d’Adults.

El divendres 6 de març estan programats diversos actes. A les 12 del matí la regidora d'Igualtat, Melani Jiménez, llegirà un manifest per les dones. També està prevista una representació teatral sobre les reivindicacions del 8 de març, dia de la Dona. A més, es realitzarà el Arbre de la Igualtat amb la participació dels i de les joves del Consell de la Infància i la Joventut i de l'Alumnat de l'Escola d'Adults.
La programació finalitzarà el dilluns 9 i el dimarts 10 de març amb dos tallers. Dilluns un sobre Relacions sanes i el dimarts sobre Apoderament de la dona a través de les Xarxes socials. Tots dos estan programats a les 19 hores a l'Escola d'Adults. Per a més informació telefoneu o envieu whatssap al telèfon de contacte del Departament de Dona i Igualtat d'Oportunitats: 663962783 Correu electrònic: Igualdad@albal.es