Albal segueix endavant amb les seues festes celebrant actes que pugan garantir la seguretat

Els pobles de l’Horta pendents de la incidència acumulada, estant valorant suspendre activitats que teníen programades per a l’estiu.

Hui ha tingut lloc la Junta de govern local d’Albal per a prendre decisions respecte a les festes i l’actual situació sanitària.

El municipi d’Albal ha decidit de moment tirar en davant amb les festes, hi hauran actes que pugan garantir l’aforo i seguretat. Des de la junta de govern aseguren «que òbviament sempre pendents de la incidència esta decisió pot canviar en qualsevol moment». Tambè volen destacar la principal preocupació ressaltan, «que per damunt de tot, i des de l’inici de la pandèmia, està la salut de totes i totes». A més han manifestat que esta situació que s’està allargant en el temps, «mirant per l’economia local, no podem ofegar més als sectors més castigat».

L’activitat que Albal ha decidit ajornar ja és la fira de comerç prevista per als dies 17 i 18, una decisió conjunta d’ACIXEA i l’Ajuntament.

La incidència acumulada està pujant i ha data de 11 de juliol, la localitat d’Albal arriba a la xifra de 464 per cada 100.000 habitants, tenint actius 74 casos.