Catarroja va celebrar un Halloween divertit i segur

L’Ajuntament de Catarroja dins del programa Tardor Jove, impulsat per la regidoria de joventut, infància i adolescència, va preparar una divertida jornada de Halloween. L’objectiu era oferir una alternativa d’oci saludable i segura per a poder celebrar una festa que cada vegada té més arrelament al nostre país.

“Des de la regidoria de Joventut continuarem programant activitats i cursos per als joves, sempre complint les mesures de seguretat. Així oferim alternatives d’oci i formació a la joventut. Els joves som responsables i així ho estem demostrant en les activitats, complint amb totes les recomanacions i mesures antiCovid”, explica Miquel Verdeguer, regidor de Joventut.

L’activitat es desenvolupà durant la tard nit de Halloween amb la participació de 30 joves de Catarroja, complint totes les places reservades per a l’activitat. Els joves d’entre 12 i 22 anys, van ser dividits en grups de 6 de franges d’edat similars, per a complir també amb un perfecte desenvolupament de l’activitat seguint els protocols antiCovid. Per torns, van poder participar en una aterridora Escape Room i en un passatge del terror, totes dues accions relacionades amb la temàtica d’Halloween, a més de poder degustar un sopar que es va prendre per torns de 6.

El programa Tardor jove, en el qual s’incloïa aquesta activitat d’Halloween, continua en marxa amb diferents tallers, formacions o activitats que compten, encara, amb places disponibles. Aquests són els casos dels cursos de valencià, parkour o el voluntariat mediambiental. Altres activitats com el senderisme, el curs de llengua de signes o l’eixida gaming han tingut una gran acollida i en qüestió d’hores van esgotar les seues places. Per a poder informar-se de les mateixes cal acudir a les xarxes socials del CIJ en Facebook i Instagram o bé al telèfon 961274441.