Compromís per Aldaia continua amb bon ritme les activitats per difondre el seu programa

Compromís per Aldaia continua a bon ritme les seues activitats per difondre el seu programa electoral, i ho està realitzant amb distintes activitats paral·leles, entre actuacions musicals i lúdiques.

Així, divendres 15 de maig passat, van recórrer el Barri del Crist, acompanyats musicalment per la xaranga ‘Tot per l’aire’ mentre repartiren els tríptics amb el Resum del programa electoral, i informaven el veïnat dels dubtes, alhora que acceptaven els seus suggeriments i propostes, tant referides a la campanya com a necessitats demanaven incloure al programa, un programa que des de la formació asseguren que està sotmés a les ampliacions i millores que la ciutadania tinga a bé indicar.

Dissabte 16 de maig, Compromís per Aldaia va plantar la seua carpa a la zona de País Valencià i Corts Valencianes, on va comptar amb l’actuació, adreçada al públic infantil, del contacontes Pepo, que va divertir i entretindre el nombrós públic assistent, entre el qual van repartir globus, bolígrafs, etc. de la coalició progressista, valencianista i ecologista.

Diumenge 17, la carpa de Compromís per Aldaia va acollir a la Plaça de la Constitució pel migdia el concert del grup de jazz Chameleons, la música del qual va ser escoltada pels vianants que hi havia.

Dilluns 20, la comitiva dels membres de la candidatura local de Compromís van fer arribar el seu missatge, que va tenir una magnífica acollida al mercat del Barri del Crist, i prosseguiran durant aquesta setmana, fins tancar la campanya electoral, acudint a mercats i barriades de tota Aldaia.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *