Compromís per Torrent exigeix a l’alcalde Ros que controle els botellons nocturns als parcs públics

Per la nit se celebren mini botellons als parcs públics de Torrent”. Així de contundent s’ha expressat el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Torrent, Pau Alabajos, referint-se a grups de joves d’entre 5 i 20 persones que al llarg de la matinada es reuneixen en diferents zones enjardinades de Torrent per a consumir alcohol en grup.

Els fets han estat denunciats mitjançant fotografies enviades al grup municipal de Compromís per diferents veïns i veïnes de Torrent. En les mateixes s’observa la brutícia pròpia d’aquest tipus de “quedades” amb pots de cervesa, gots de “cubata”, envasos de refrescos i enbolcalls d’aperitius escampats al voltant dels bancs de descans dels parcs públics.

Alabajos li ha recordat a Ros que Torrent ha registrat 29 nous casos de COVID-19 als darrers 14 dies; malalts que no han pogut ser rastrejats, per tant no es coneix l’origen del contagi; “però el que està clar és que no s’està controlant el compliment de legalitat ni en els llocs d’oci nocturn ni a les zones proclius, com són els parcs i jardins de la ciutat al llarg de la matinada”.

Finalment des de Compromís s’ha anunciat que demanarà a la regidora delegada de seguretat Inmaculada Amat la planificació de les patrulles nocturnes de Torrent, “volem saber on està enviant el govern municipal a la Policia Local per les nits”, ha conclòs Alabajos.