Consum crea 1.000 llocs de treball i fa prop de 4.000 contractacions estacionals en 2021

Consum tancarà l’exercici 2021 amb la creació de 940 nous llocs de treball i més de 3.800 contractacions de reforç per vacances d’estiu i Nadal. En els últims 7 anys, la Cooperativa ha creat 6.878 nous llocs de treball, xifra que situa Consum com la major generadora d’ocupació de la distribució alimentària a Espanya en relació amb la seua mida. Actualment, Consum té més de 18.300 treballadors, dels quals el 72% són dones.

 

Consum va tancar 2020 amb la creació de 1.355 llocs de treball, una xifra rècord en la generació d’ocupació estable i de qualitat, prenent de referència l’últim lustre, en el qual s’han generat més de 900 llocs de treball de mitjana a l’any.

 

2021 també ha sigut un any intens quant a contractes de reforç realitzats, tant per a les campanyes d’estiu com de Nadal.

 

Nové segell Top Employers

A més, Consum ha renovat el segell Top Employers per nové any consecutiu, fet que consolida la Cooperativa com una de les millors empreses per a treballar a Espanya. Esta certificació avala les bones pràctiques en matèria de recursos humans de les organitzacions i valida la gestió de la Cooperativa en matèria de personal, per ser una empresa que oferix condicions laborals excel·lents, secunda i fomenta el talent, s’esforça per millorar les pràctiques cap als seus treballadors i els permet evolucionar constantment.