El Festival Antonio Ferrandis preestrena la pel·lícula ‘Cuando los ángeles duermen’

Dins de la seua programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l’any, el Festival Antonio Ferrandis amb la col·laboració dels cinemes Kinépolis València acolliran dijous que ve 6 de setembre la preestrena de ‘Cuando los ángeles duermen’, l’última cinta dirigida pel sevillà Gonzalo Bendala.

L’acte estarà presentat pel propi realitzador i per l’actriu Ester Expósito, gran revelació de la pel·lícula i vista en sèries com Vis a vis, Estoy vivo o l’última producció de Netflix, Élite.

La pel·lícula conta la història de Germán, un home que porta una vida exemplar com a pare de família. No obstant això, un dia tot el seu món s’enfonsa quan atropella accidentalment a dues xiques adolescents. A partir d’aqueix moment, el protagonista haurà de fer tot el possible per a evitar que el succés acabe destrossant la seua vida i la dels quals estan a la seua al voltant. Al costat d’Ester Expósito, protagonitzen la cinta els guanyadors del Goya Marián Álvarez ((La herida, Lo mejor de mí)) i Julián Villagrán (Grupo 7, El Ministerio del Tiempo).

‘Cuando los ángeles duermen’, que arribarà a les pantalles el divendres 7 de setembre, és una producció de Áralan Films i Quan els Àngels Dormen AIE distribuïda per Filmax.

Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna, amb el suport de Consultia Travel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenos i presentacions especials.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *