Exaltació de les Falleres Majors de Paiporta

L’Auditori Municipal de Paiporta va acollir aquest dissabte l’exaltació de les Falleres Majors de Paiporta 2017, Alba Escoruela i Valladares, Fallera Major de la localitat, i Paula Marí i de Jaime, Fallera Major Infantil. Les màximes representants de la festa fallera paiportina van estar acompanyades en l’acte per les diferents comissions de Paiporta, així com per altres de localitats veïnes.

En la mateixa cerimònia, també foren exaltades les components de les Corts d’Honor: Mari Carmen Fuentes i Ortiz, de la Fallera Major, i Sofia Ferrer i Parets, Lucía Lorca i Gregori, Paola Cebrián i Chisbert, i Naiara Monrabal i Ruiz, de la Fallera Major Infantil.

En l’acte d’exaltació, les noves Falleres Majors de Paiporta estigueren acompanyades pel primer tinent d’alcaldia i regidor d’Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, així com altres membres de l’equip de govern i de la corporació municipal, i el president de la Junta Local Fallera de Paiporta, Adrián Coso. Vicent Ciscar va col·locar en la banda de les falleres la insígnia de l’Ajuntament de Paiporta.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *