Godella acull en juliol el Festival Internacional de Música Simfònica Stage

La trentena edició del Festival Internacional de Música Simfònica Stage tindrà lloc a Godella entre el 17 i el 21 de juliol. Aquest darrer dia, a les 22:30 h, es celebrarà el concert de cloenda al teatre Capitolio, a càrrec de l’orquestra simfònica segle XXI dirigida per Jordi Mora.

L’orquestra interpretarà l’obertura ‘Les Hébrides’ de F. Mendelssohn-Bartholdy, el concert per a violoncel i orquestra núm. 1 en la menor de C. Saint-Saëns, i la simfonia núm. 6 en fa major ‘Pastoral’ de L. V. Beethoven.

Els dies previs tindran lloc els tallers i xarrades que composen el curs internacional de pràctica orquestral. La inscripció es pot realitzar fins el 22 de juny a través del mail orquestraseglexxi@gmail.com. També podeu consultar més informació sobre el festival a la web www.orquestrasimfonicaseglexxi.es

L’orquestra Simfònica Segle XXI naix l’any 1999 amb el propòsit que estudiants de música i joves professionals del món de la música pogueren ampliar i perfeccionar el seu repertori orquestral simfònic. La forma metòdica i vivencial del treball orquestral que es fa, l’alt interès del repertori que es realitza i el bon resultat dels concerts, fa que aquest projecte siga una plataforma ideal per a músics, tant a nivell nacional, com a internacional que desitgen obtenir uns coneixements musicals profunds i amb rigor.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *