La 7K Port Saplaya es prepara per a la seua V edició

La cinquena edició de la Carrera Popular 7K Port Saplaya Rotary Internacional es prepara per a tornar a reunir a nombroses corredores i corredors a la vora del Mediterrani el pròxim 5 de maig.


Sota el lema ‘Córrer x el cor’, la nova edició tornarà a tenir una fi solidària i celebrarà nombroses activitats paral·leles vinculades per a tot el públic. L’esdeveniment esportiu portarà al passeig marítim de Port Saplaya activitats orientades al running, música, ioga i altres iniciatives recreatives en el mar perquè corredors i corredores, així com assistents, puguen gaudir d’un diumenge esportiu diferent.


La 7K Port Saplaya comptarà amb un traçat circular atractiu en el qual la Piscina Municipal d’Alboraia serà el punt d’eixida i d’arribada. La carrera recorrerà una de les zones més atractives i pintoresques de la localitat marítima i l’horta d’Alboraia.


La competició comptarà amb les categories Cadet, Junior, Sub23, Absoluta i Veterà tant en l’apartat masculí com a femení. A més, es durà a terme també un recorregut infantil amb un trajecte molt més curt (750 metres) perquè els més xicotets i xicotetes puguen gaudir també de l’esdeveniment.


La carrera serà 100% solidària, destinant tots els beneficis obtinguts a l’associació ‘El somni de Vicky’, encarregada d’investigació del càncer infantil.


Port Saplaya celebrarà així la seua cinquena edició, sent una prova consolidada a la Comunitat Valenciana. La prova està organitzada entre Deporbrands, la piscina municipal d’Alboraia «Pool Beach» i Escola de Mar «Xsa Surf» amb el suport de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Alboraia.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *