La Festa del Melonet i el Sopar Popular centren el tercer dia d’activitat de les Festes de Paiporta

Paiporta afronta aquest dissabte el tercer dia de Festes Populars amb protagonisme de la Festa del Melonet i el multitudinari Sopar Popular. De matí, a partir de les 11.00 hores, al Carrer Primer de Maig, xiquetes i xiquets estan citats per a la confecció dels fanalets que després, a les 21.00 hores, exhibiran pels carrers del poble. Seguidament, a les 22.00 hores, començarà el Sopar Popular a la fresca, que congregarà a vora 3.000 persones al Carrer Jaume I.

A més, aquest dissabte se celebra el II Memorial Ramón Martí de billar, a la seu del Club Billar Paiporta, des de les 10.00 a les 14.00 hores. De vesprada, a les 19.00 hores, hi haurà concurs de rap a la Plaça 3 d’Abril. Mitja hora més tard, a la Plaça Blasco Ibáñez, està programada la tradicional dansà en honor a Sant Roc. Altra activitat esportiva del dia és el Torneig de Petanca per Dupletes, des de les 20.00 hores a les pistes del Club Petanca Bonabola, situades a l’Avinguda Francesc Ciscar. L’última activitat del dia serà la Retreta dels Moros i Cristians, des de les 00.00 hores entre la Plaça Xúquer i L’Auditori Municipal.

Aquest divendres, en la segona jornada, els més menuts i menudes han tornat a ser protagonistes amb el taller de teatre infantil organitzat pel grup local Burumballa Teatre. A més, s’ha inaugurat oficialment l’exposició ‘El Museu ix al carrer, jo vaig estar ací’, mostra urbana de 16 fotografies antigues situades en el mateix angle i enquadrament en què foren presses décades enrere.

En la primera jornada d’aquest dijous, tres xarangues ompliren els carrers de música des de tres punts diferents del poble fins a la Carretera de Benetússer, on estan situades les casetes de festa de diferents entitats, falles, clubs esportius i associacions. També allí es va celebrar el concurs de truita, amb la participació de 26 cuiners i cuineres, en una activitat coordinada per la Comparsa Cristiana La Nostra, amb premis de 125, 75 i 50 euros per als tres primers classificats.

La Placeta del Bollo va acollir la segona edició de la Nit de Bureo de Folklore Valencià, amb desenes de balladors i balladores interpretant les cançons tocades fins a la matinada. Una multitudinària discomòbil va tancar el dia de l’estrena de les Festes Populars 2017 a la Plaça 3 d’Abril.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *