La piscina de Foios bat rècords

La població en general ha valorat molt positivament les darreres inversions portades a terme en la piscina municipal amb que s’han reformat i actualitzat completament unes instal•lacions (vestidors, dutxes i banys i habilitació d’una aula polivalent de 94 m2) amb prop de 40 anys. Així es desprèn del fort augment de les persones usuàries d’este estiu, prop d’un 20% més d’assistència i 6.312 € més d’ingressos respecte del 2017.

Segons l’alcalde, Sergi Ruiz, «l’augment és molt significatiu si tenim en compte que l’any passat es va abaixar el preu dels abonaments un 40%, ampliant l’entrada gratuïta als menors de 7 anys, i encara així els ingressos per entrades no es varen ressentir».

A la millora del servei i l’augment de l’assistència també ha contribuït, sens dubte, una nova licitació del contracte d’instal•lacions esportives i de la piscina d’estiu, que com a novetat incorpora també la gestió de les activitats físiques i esportives municipals i integra el servei de bar en el mateix contracte. Hi ha una estreta relació entre la valoració de les instal•lacions i serveis municipals i el seu ús intensiu per part de la ciutadania, que ens mou a seguir apostant per constants inversions de millora del nostre patrimoni.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *