La Pobla de Farnals acull la presentació del Circuit Caixa Popular de l’Horta Nord

El saló de plenaris de l’Ajuntament de la Pobla de Farnals ha sigut l’escenari de la gala de presentació del Circuit Caixa Popular de l’Horta Nord 2020. La iniciativa és resultat de la unió dels promotors d’algunes de les proves d’atletisme popular que estaven celebrant-se durant molts anys en la comarca. El Circuit l’organitza Cronorunner i tots els Clubs d’Atletisme, diferents associacions i els Ajuntaments de Puçol, Emperador, Meliana, La Pobla de Farnals, Massamagrell, Foios, Museros, El Puig, Rafelbunyol, Albalat dels Sorells i Massalfassar.

La presentació va estar presidida per Inocencio Paredes, regidor d’Esports de la Pobla de Farnals, i va comptar amb l’assistència de representants municipals i entitats esportives dels diferents municipis participants.

Toni Montalvo, president del Club Esportiu Pobla, ha detallat que la prova a la localitat se celebrarà el 13 de juny, amb la celebració de la IV edició de la 10K de la Pobla de Farnals al nucli de la platja. “Estem molt contents amb la bona acceptació que té la carrera al nostre poble, així com també amb l’evolució del club. Som el més nombrós de tota la comarca, amb quasi 200 persones associades, i tenim una participació altíssima d’entre 40 i 50 persones en proves importants com la Marató de València”, ha explicat Montalvo.