L’Ajuntament de la Pobla de Farnals treballa en els pressupostos per al 2020

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals està treballant en l’elaboració dels pressupostos per al 2020, que es preveu que arriben a 6’5 milions d’euros. Tot i que l’equip de govern compta amb majoria absoluta per a dur endavant l’aprovació del document, s’ha fet arribar a tots els grups municipals una còpia de l’esborrany, s’ha convocat una Junta de Portaveus per presentar-lo i s’ha deixat una setmana de termini perquè els representants dels partits polítics de l’oposició valoren el pressupost i realitzen les aportacions que creguen oportunes.

Convocarem un plenari extraordinari en febrer per a l’aprovació del pressupost. Tot i que la línia genèrica està ben definida, volem escoltar les propostes de la resta de grups i, si les considerem viables i positives per al desenvolupament de la Pobla de Farnals, incloure-les i executar-les durant este exercici”, ha expressat l’alcalde, Enric Palanca.

De l’esborrany destaca l’increment del 10% del capítol d’inversions, que ascendix a 275.000 euros. Serviran per a executar diferents intervencions a les infraestructures municipals, com ara en la reparació de la piscina coberta. També s’ha destinat una partida per a la dotació de mobiliari a la nova sala de lectura al baix de Sabas de la platja; la pavimentació de parcs infantils per augmentar la seguretat dels xiquets i xiquetes usuàries; l’adquisició d’un vehicle elèctric per als serveis tècnics municipals; l’adequació d’un Espai Jove; o la millora de la senyalització i la seguretat viària en els carrers de la localitat.

Augmenten també les aportacions a la Mancomunitat de l’Horta Nord per l’ampliació dels serveis que es presten a través de l’administració supramunicipal, així com l’apartat de subvencions a associacions, on s’inclou la dotació econòmica amb convenis a noves entitats com l’Agrupació Local de Penyes, la Confraria de la Mar o l’Associació de Comerciants de la Platja, entre altres.