així comença l'alcalde de Meliana seva entrada al seu facebook personal que no ha trigat a compartir les xarxes de l'Ajuntament

L’alcalde de Meliana s’incorpora a À punt

«Dilluns, m’incorpore a À punt MÈDIA», així comença l’alcalde de Meliana, Josep Riera, la seua entrada al seu facebook personal que no ha esperat a compartir les xarxes de l’Ajuntament de Meliana.

Segons explica l’alcalde «la setmana que ve, després del procés de constitució de les borses de treball, començaré a recuperar la meua trajectòria professional en incorporar-me a À punt, els nous mitjans de comunicació públics dels valencians i de les valencianes. Al 2003 vaig aprovar les oposicions per a la Televisió Valenciana, aleshores Canal 9, on vaig ser fins al tancament mateix, el 29 de novembre de 2013. La professió d’assessor lingüístic passarà a ser la meua activitat laboral, que no la meua única dedicació, ja que la compaginaré amb la responsabilitat de l’Alcaldia de #Meliana. Això suposarà canvis d’organització i de funcionament que, en previsió, ja vam acordar en el ple ordinari de gener. La meua dedicació a l’Ajuntament continuarà sent molt important i passaré al sistema d’indemnitzacions per assistència als òrgans col·legiats, com altres regidors i regidores del ple».

Per garantir el dia a dia del govern i de la gestió municipals, «tindran més presència i dedicació a l’Ajuntament la 1a tinenta d’Alcaldia Maria Pilar Asensio Margaix, i les regidores Amparo Marti Alfonso i Esther Garcia Marciano».

Per a Josep Riera «ha sigut una decisió meditada tant a nivell personal i familiar com al si del meu grup i de l’Equip de Govern. És un moment en què els projectes de legislatura planificats estan tots en marxa, fet que en facilita el seguiment. Ara tinc dos reptes molt engrescadors, continuar portant endavant un projecte de poble transformador per a #Meliana i aportar la meua experiència professional en la recuperació de la televisió, la ràdio i els mèdia del poble valencià», conclou.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *