Manises invertirà més de 92.000 euros en la renovació de jardineres, bolardos i mobiliari urbà

L’Ajuntament de Manises ha iniciat la renovació de jardineres, bolardos i mobiliari urbà en diferents punts de la localitat. En aquesta intervenció s’invertirà més de 92.000 €.

 

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, afirma que “amb aquesta actuació volem millorar la imatge dels nostres carrers i evitar l’utilitzar una jardinera com un obstacle sinó com un element decoratiu”.

 

En l’actualitat hi ha més de 300 jardineres de 10 models, grandàries i materials diferents distribuïdes per tot el terme municipal. Amb aquesta actuació es pretén homogeneïtzar la imatge dels elements del mobiliari urbà i col·locar bolardos en els llocs on fins al moment, hi havia una jardinera a manera d’obstacle per a evitar l’estacionament de vehicles.

 

Un total de 160 elements seran renovats i també es realitzarà una actuació especial en la plaça Verge dels Desemparats, situada al centre històric . Una vegada reemplaçats els diferents tests, se sembraran quasi 200 plantes per a embellir les noves jardineres de les varietats de lantana camara i plumbago auriculata.