Manises tindrà un nou pulmó verd en la ciutat

El taller d’ocupació Manises 2018, cofinanciat per l’Ajuntament de Manises i LABORA, treballarà durant els pròxims mesos en la plantació d’un bosc urbà entre la ronda Jaume I i els Horts Socials per tal de crear un nou pulmó verd per a la ciutat de Manises.

Aquesta zona que confronta a la ciutat de l’Oci i de l’Esport i als Horts Socials de Manises, comptarà amb, aproximadament, una totalitat de 70 arbres que es començaran a plantar a principis de desembre i entre les quals es trobaran 12 ficus nítida o microcarpa, 21 moreres, 1 castanyer d’Índia, 11 tilia tormentosa, 11 oms, 11 garroferes i les ja existents oliveres.

Actualment, s’estan duent a terme les tasques de neteja i preparació del sòl per a la posterior plantació de les diverses espècies que ocuparan aquest espai, fins ara, desaprofitat. La zona estarà connectada per dos camins i a més a més, també està prevista la implantació d’un sistema de rec a partir de boques d’aigua.

El regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, ha assenyalat que “tindre una zona verda on poder gaudir a l’aire lliure millorarà molt la qualitat de vida dels manisers i maniseres i, sobretot, la qualitat de l’oxigen que respirem». D’altra banda, el regidor també ha remarcat el «gran interés que mostren les i els alumnes dels tallers d’ocupació en aquestos projectes, degut a la implicació directa de millores al seu propi municipi».