Marisa Almodóvar ha sigut investida alcaldessa de l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca ha celebrat aquest dissabte un ple extraordinari en el qual Marisa Almodóvar ha pres possessió de l’alcaldia de l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca, després de la defunció sobrevinguda el passat sis de febrer de Llorenç Rodado, alcalde de la població des de 2015.

 

Almodóvar assumeix, a més de l’alcaldia, les regidories d’Hisenda, Seguretat i Administració General, i conserva les d’Igualtat i Festes. En la sessió també ha entrat a formar part de l’equip de govern Pilar Miralles, que ha pres possessió de les regidories de Serveis Socials i Majors, amb anterioritat a càrrec d’Almodóvar.

 

En el ple, celebrat a les 10.30 hores de hui dissabte 20 de febrer, s’ha rendit homenatge a Llorenç Rodado amb un minut de silenci. “En aquests anys ha deixat una gestió política molt clara i una passió determinant i contagiosa de creure en el que es treballa, marcant un rumb i un projecte que nosaltres, els seus companys i companyes de grup municipal socialista, desitgem prosseguir”, ha destacat en el seu discurs d’investidura Marisa Almodóvar.

 

En una sessió plenària molt emotiva, Almodóvar ha indicat que se sentia compungida, però amb la ferma determinació d’assumir amb responsabilitat l’alcaldia i el propòsit d’oferir continuïtat i abordar els projectes en marxa, “per a fer d’Alfara el municipi pel qual somiava Llorenç”, ha apuntat. D’altra banda, també s’ha mostrat esperançada de tornar prompte al camí de la recuperació i la senda de la normalitat.

 

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca està governat pel PSPV-PSOE, que té la majoria absoluta amb sis regidors. Mentre que, el Partit Popular compta amb dos edils, Compromís altres dos edils i Ciutadans té un. Tots els grups polítics han mostrat el seu recolçament