Oberta la inscripció per als comerços de la campanya del tren de nadal de Paiporta

La Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç de Paiporta ha obert la inscripció per als comerços interessats en participar en la campanya ‘Puja al tren de nadal’. Per a formar-ne part, es pot realitzar la inscripció fins al 20 de desembre al web paiporta.es/trendenadal.

La mecànica de la campanya permetrà a les persones que realitzen compres en els comerços adherits traure bitllets per al tren urbà que recorrerà els carrers de Paiporta entre els dies 27 i 30 de desembre. A través d’aquesta campanya, la Regidoria d’Economia vol incentivar les compres nadalenques als comerços locals.

«Per a nosaltres és fonamental motivar a la ciutadania a que realitze les compres típiques d’aquestes dates als comerços de Paiporta, ja que són una alternativa més sostenible, justa i beneficiosa per a Paiporta que no les grans superfícies», ha explicat la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Olga Sandrós.

El tren de nadal recorrerà els carrers de Paiporta a partir del dia 27, amb el recorregut habitual i eixides i arribades a les principals places de la localitat. Aquesta atracció contribueix a crear ambient nadalenc i suposa un gran al·licient, especialment, per als més menuts i menudes de Paiporta.