Obertes les inscripcions per a aconseguir una entrevista de treball en el Fòrum d’ocupació Emplealcàsser 2023

Obertes les inscripcions per a aconseguir una entrevista de treball en el Fòrum d’ocupació Emplealcàsser 2023

Durant els dies 2 i 3 de març, les persones inscrites participaran en conferències pràctiques i en una marató d’entrevistes de treball

Torna una de les cites més esperades: la setena edició del Fòrum d’Ocupació Emplealcàsser. Organitzat des de l’àrea d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social de l’Ajuntament d’Alcàsser, en col·laboració amb RH en positiu, aquest esdeveniment es desenvoluparà durant els dies 2 i 3 de març. Les persones inscrites participaran tant en conferències pràctiques per a millorar la seua ocupabilitat, com en una marató d’entrevistes amb aquelles empreses que es troben buscant personal.

Per a això, tan sols serà necessari inscriure’s amb el currículum a través de la pàgina https://forum.emplealcasser.es fins al 27 de febrer. Si compleixes amb els requisits establits per les empreses, podràs participar en processos de selecció amb els responsables de Recursos Humans durant l’esdeveniment. Més de 100 ofertes de treball de 20 empreses diferents t’estan esperant.

Com ha explicat l’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora, «aquest esdeveniment ve avalat per l’èxit de les anteriors edicions, incrementant el nombre d’empreses participants i persones inscrites. D’aquesta manera, es tracta d’un Fòrum referent per a persones en situació de desocupació, pel gran nombre d’oportunitats i d’insercions laborals que genera en totes les edicions celebrades».

Per part seua, la regidora d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social, Paqui Abella, ha destacat que «tant les empreses participants, com les ofertes d’ocupació consoliden Emplealcàsser com una marca referent en ocupació en la zona».

Ja han confirmat empreses com Noawork, Ranstad Fundación, IMAN Temporing, Miscota, Voltereta, Adecco, Juan Motilla o Access, entre altres. Els perfils que busquen són molt variats: administratius/ves, carretoners/es, dependents/es, cambrers/es, ajudants de cuina, xapistes, comercials, cuidadors/es de persones dependents, controlador/a de qualitat en producció, dissenyador/a gràfic, electricistes, electromecànic/a, fisioterapeutes o infermers/es, entre molts altres.

La Marató d’entrevistes tindrà lloc el dijous 2 i el divendres 3 de març de 9.00 a 14.00 hores al Centre Social, situat al carrer Sant Antoni, 40 d’Alcàsser.