Paiporta triplica la subvenció a l’Associació de Polígons Industrials

L’Ajuntament renova els convenis amb l’empresariat l’Associació de Comerç de Paiporta (ACOPA) i d’APIP, que continua avançant en la constitució d’una Entitat de Gestió i Modernització (EGM)

La Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç de Paiporta ha impulsat la renovació dels convenis de col·laboració de l’Ajuntament amb l’Associació de Comerç de Paiporta (ACOPA) i l’Associació de Polígons Industrials de Paiporta (APIP), que veu incrementada la seua ajuda un 300%, dels 1.500 euros de 2022 als 5.000 euros d’enguany.

Aquest increment es deu al suport que vol fer explícit l’Ajuntament a la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) dels polígons paiportins, procés en el qual es troba immers l’ens que agrupa l’empresariat industrial de Paiporta. L’EGM és una ferramenta per a que els polígons guanyen en autonomia, professionalitzen la seua gestió i opten amb major eficàcia a tot tipus d’ajudes.
Els acords de col·laboració estan centrats, en el cas d’ACOPA, en el suport en la realització de campanyes que tinguen com a objectiu fomentar el consum als negocis de proximitat, agrupats en aquesta entitat, i per a que l’ens cresca en número de comerços associats i enfortisca el seu paper de punt de referència del comerç paiportí. Es tracta, en definitiva, d’enfortir comerços que són fonamentals per al creixement de l’economia paiportina.

Quant a l’acord amb APIP, l’Ajuntament vol contribuir també a l’enfortiment d’una entitat que agrupa l’empresariat industrial, altre sector fonamental en la creació de llocs de treball i en la dinamització de la vida econòmica de Paiporta.

L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Olga Sandrós, han signat els acords amb representants d’ambdós entitats al llarg dels últims dies.