Tot preparat a Rafelbunyol per a l’Exposició “Dones amb Molta Història”

Aquest divendres, 16 d’abril, en la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura, s’inaugurarà “Dones amb Molta Història”. Una iniciativa que s’enmarca en la campanya coeducativa de la regidoria d’Igualtat, organitzada al voltant del 8 de març, #PerquePucSerSeré que té com a objectiu visibilitzar a les dones que han sigut esborrades de la història junt amb els avanços que aportaren a la nostra societat.

 

La dissenyadora Empar M. Morales ha creat 18 obres per a reconeixer l’aportació de 18 dones de la Comunitat Valenciana i els assoliments en les àrees de les quals foren pioneres.

 

Uns dissenys que retracten a Francisca Sanchís Ferrer, Olímpia Arozena Torres, Mª Ángeles Belda Soler, Alejandra Soler Gilabert, Nieves Simón Rodríguez, Didin Puig Grau, Sor Isabel De Villena (Elionor Manuel De Villena), Carmelina Sánchez-Cutillas Martínez Del Romero, Isabel-Clara Simó Monllor, Jerónima Galés, Concepción Aleixandre Ballester, Manuela Solís Clarás, Isabel Torres Devesa, Joana Concepció Francés De La Campa, Matilde Salvador Segarra, María De La Ascensión Chirivella Marín, Guillermina Medrano Aranda i Asunción Cruañes Molina.