Rafelbunyol presenta «Línea de Defensa Inmediata en Rafelbunyol»

L’Ajuntament de Rafelbunyol presenta, aquesta vesprada, el llibre «Línea de Defensa Inmediata en Rafelbunyol» una investigació sobre el patrimoni bel·lic de la Guerra Civil existent al terme municipal i pertanyents a la Línia de defensa Immediata.

La publicació dóna continuïtat a l’exposició fotográfica que, en 2018, va realizar José Aleixandre sobre les fortificacions que es troben a Rafelbunyol: vuit fortins de la Guerra Civil i altres elements defensius complementaris situats al llarg del terme i a la muntanyeta dels Germanells.

Fruit de la investigació sobre la Línia Immediata que porten realitzant José Aleixandre i Esteban Clemente és esta edició que se complementa amb un assaig sobre el valor estratètig dels Germanells al llarg de la historia, redactat per Julio Badenes, i el treball realitzat per l’equip redactor del Catàleg Patrimonial de Rafelbunyol, Pep Pardo i Enrique Estevens.

El llibre que ha estat possible editar amb la subvenció de la Conselleria Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica se presentarà en la Biblioteca Pública Municipal a les 19 hores.