Se celebra el Mercat de Pasqua al barri de la Platja de la Pobla de Farnals

El Mercat de Pasqua tornarà a la Platja de la Pobla de Farnals entre els dies 1 i 5 de maig. Durant les quatre primeres jornades  l’esdeveniment tindrà lloc en la plaça de les Corts, però aprofitant que este espai acull el mercat setmanal els diumenges, l’últim dia les parades es traslladaran a la recentment reformada avinguda Caravel·les. Les casetes obriran dimecres a la vesprada i l’horari de la resta dels dies serà entre les 11 i les 22 hores.

 

Les persones visitants hi podran trobar productes d’artesania i d’alimentació així com una taverna i una xurreria. A més, hi haurà disponible durant tot el dia una ludoteca per als més joves i xiquets i xiquetes podran participar en els tallers de manualitats que es realitzaran a les 12 hores. Així mateix, el dia 5 de maig a les 19.30 hores hi tindrà lloc l’espectacle infantil ‘Canta i juga’.

 

Amb el mercat de Pasqua es perseguix proporcionar un punt de trobada per a veïns, veïnes i visitants així com presentar una proposta atractiva que convide a la gent del municipi a disfrutar de la Pasqua als nostres carrers i a persones d’altres localitats a vindre al nostre poble.

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *