Sedaví lidera una investigació europea per a millorar les competències digitals

Sedaví lidera una investigació europea per a millorar les competències digitals en la tercera edat i la cooperació intergeneracional.

L’Ajuntament de Sedaví és un dels col·laboradors europeusencarregats d’executar el projecte “Bridge” durant un períodede dos anys.


L’Ajuntament de Sedaví s’ha embarcat en un nou projecte europeuen el que, juntament amb socis d’Hongria, Holanda, Itàlia, Romania i República Txeca, duran a terme una investigació per a desenvolupar tècniques que permeten millorar les competènciesdigitals en la tercera edat, així com millorar els instruments del personal que treballa amb aquest espectre de la població.

El projecte, que rep el nom de ‘Bridge’ (pont en anglés) i emmarcat en el programa europeu de cooperació ‘Erasmus Plus’, s’allargarà durant dos anys i compta amb un pressupost de 250.000 euros.

En aquest període, els socis i col·laboradors participantstreballaran en el desenvolupament d’eines i manuals que ajuden a treballadors socials i empleats en l’àmbit de la tercera a millorarl’adaptació de les persones majors a les noves tecnologies, fomentant el treball intergeneracional.

Sedaví, igual que altres ciutats participants, serà seu de les trobades i d’una de les sessions de treball conjunt en el marcd’aquest projecte europeu.