Silla destina més d’un milió d’euros a facilitar treball per a joves de la població

L’estratègia impulsada per l’Ajuntament de Silla per crear ocupació en tots els col·lectius continua obtenint el suport econòmic del Servef, de fet en els primers 5 mesos de l’any 2018 ja s’han aconseguit 2.619.055 euros de subvencions per a diferents programes d’ocupació, més inversió que en els 12 mesos de l’any 2017. Aquestes xifres a l’abast de molt pocs municipis situen a Silla com un dels municipis punters en matèria d’ocupació, i demostren el compromís amb l’ocupació de l’Ajuntament de Silla.

En aquest cas, l’ocupació és per als joves, per poder donar una oportunitat i experiència professional als participants , per la qual cosa es va apostar de forma decidida pel programa AVALEM JOVES fins a aconseguir quasi un milió dos-cents mil euros (1.182.654) i doblar la subvenció de l’any passat (663.401,76 euros) . A més aquestes inversions en les persones revertiran en la millora del nostre poble.

Amb aquesta subvenció es contractaran 78 joves, qualificats i no qualificats entre 16 i 30 anys per un període d’un any. Els joves treballadors cobriran llocs en les diferents àrees de gestió municipal: serveis social, animació ciutadana, policia local, medi ambient, normalització lingüística, promoció econòmica, joventut, educació i atenció al ciutadà.

Els perfils professionals són variats tant per persones dels quals 38 llocs seran per a titulats i 40 per oficis. Entre les titulacions s’incorporen: periodistes, arquitectes, professors, psicòlegs, administració i direcció d’empreses, Dret, cicles formatius d’administració i finances, animació sociocultural i turisme. El personal d’oficis cobriran els llocs de pintors, obrers, conserges, ajudants d’electricistes i personal de neteja.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha mostrat la seua satisfacció i ha destacat que «Actualment Silla és un dels municipis per nombre d’habitants que més diners obté per pal·liar l’atur entre els joves. Gràcies a aquestes ajudes, podem millorar, el servei i l’atenció a la ciutadania, a més de donar l’oportunitat als joves de tindre un primer treball».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *