Silla inaugura l’edifici multifuncional Carmen Valero, després de 12 anys d’espera

El multifuncional Carmen Valero s’estrenà el passat divendres 11 de maig a Silla, després de més de 12 anys d’espera. A l’acte van intervindre el regidor de Cultura i Memòria històrica, Valentin Mateos, el regidor de Projectes d’Obres Estratègiques i Intervencions en Territori/Espais Públics Josep Melero, l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá i el secretari autonòmic de Cultura Albert Girona, els quals van destaca la importància que té aquesta obra per al poble de Silla, alhora que van retre un xicotet homenatge a Carmen Valero, la mestra de Silla, que dóna nom a l’edifici.

A l’acte d’inauguració els assistents van poder conèixer de la mà del tècnic de cultura Benja Domenech les instal·lacions, fent un recorregut pel hall d’accés, la sala principal, l’aula polivalent, l’aula multiusos i l’àrea tècnica i d’administració, a més van poder veure en funcionament les grades retràctils que fan d’aquest equipament un espai versàtil i modern, adaptable a cada esdeveniment.

A l’acte també va assistir Luis Fiol i Valero, fill de Carmen Valero, qui va voler donar les gràcies al poble de Silla per el reconeixement a sa mare, una dona que representa un exemple de modernitat, progressisme i compromís polític.

En acabar l’acte protocol·lari, els assistents van poder gaudir de l’espectacle AIGUA de la companyia NUC. Poesia visual sobre la solidaritat, el medi ambient i l’amistat. Una reflexió a 10 metres d’altura, amb xanques, dansa aèria i acrobàcies.

Gran èxit de «Pels pèls», primera obra al Carmen Valero

La Carmen Valero va arrencar el dissabte a la nit amb gran èxit de públic, que pràcticament va omplir l’auditori per presenciar la primera de les sis activitats culturals que conformen el programa de maig i juny. En aquesta ocasió, la companyia valenciana Imprebis, va representar sobre les taules de l’escenari «Pels Pèls», una comèdia policíaca que va provocar els riures i els aplaudiments dels espectadors que no van voler faltar a la primera gran obra de teatre del nou espai cultural.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *