Ajuntament i Confederació Hidrogràfica del Xúquer, junts per a millorar el barranc del Vallet

El passat dia 23 de març va tindre lloc una reunió en la Confederació Hidrogràfica del Xúquer a la qual assistiren: per part de la Confederació, el comissari d’Aigües, Francisco Javier Ferrer; la cap del Servei d’Obres, Alicia Manzanaro, i el cap de Serveis d’Hidrologia, Onofre Gabaldó; per part de l’Ajuntament de Puçol, l’alcalde, Enric Esteve; la regidora d’Urbanisme, Ana Gómez; la regidora de Benestar Social, Mar Mazo, i la cap d’Urbanisme, Esperanza Abril.

En la reunió es tractaren dos assumptes importants. Per una banda, la connexió de l’avinguda de Mercè Rodoreda amb l’antiga N-340, mitjançant un pont o rotonda. Este projecte està en fase de presentació de l’estudi per a la posterior aprovació per part de la Confederació i licitació. “Tot fa pensar que no hi haurà cap inconvenient per licitar-lo d’ací a uns mesos perquè prompte siga una realitat que ens ajudarà a descongestionar molt el trànsit per dins del nostre poble”, apunta la regidora Ana Gómez.

El segon assumpte va ser l’aprofitament i utilització del barranc del Vallet per part de totes i de tots, ja que es troba deteriorat i presenta una imatge deprimida del nostre poble. L’Ajuntament va transmetre la necessitat de canviar-ne la imatge amb un bon enjardinament, neteja dels murs i l’adequació per a la pràctica esportiva.
La regidora de Benestar Social entregà al comissari d’Aigües, Francisco Javier Ferrer, un dossier de les activitats i intervencions integradores que es volen dur a terme per a l’actuació en el barri del Vallet. “Ja estem treballant en un projecte global en el barri i el barranc n’és una part fonamental, per això cal que treballen conjuntament les escoles d’oficis que hem posat en marxa amb els projectes urbanístics, per canviar l’estètica del barri cal canviar també la del barranc”, apunta Mar Mazo.

Els representants de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer mostraren en tot moment una actitud de màxima col·laboració —sempre que es respecte la legalitat— i ens instaren a presentar, per part del Departament d’Urbanisme, un projecte valorat que concrete les intervencions que l’Ajuntament estima necessàries amb la finalitat de poder donar, com més prompte millor, la corresponent aprovació a les esmentades intervencions. Quan s’elabore el projecte, l’enviarem a la Confederació perquè l’estudie i l’aprove.
L’alcalde, Enric Esteve, finalitza: “Feia molt de temps que esperàvem esta reunió i hem detectat que els responsables de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer també estan d’acord que és necessària una intervenció urgent per a canviar i millorar la imatge del barranc del Vallet al seu pas per Puçol i perquè el disfrutem tots els puçolencs i puçolenques”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *