Alaquàs aspira a aconseguir la màxima puntuació al programa Viles en Flor 2019

Alaquàs forma part dels municipis que enguany es postulen per a aconseguir la màxima puntuació al programa Viles en Flor 2019, una iniciativa promoguda per ASFPLANT (Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana), que té per objectiu posar en valor el treball dels municipis en la gestió urbana dels parcs, jardins, arbratge, la sostenibilitat en el seu manteniment i conservació, biodiversitat, projecció educativa i social, entre altres aspectes.

L’edició anterior Alaquàs va ser distingida amb 3 flors sobre un màxim de 4, un reconeixement que enguany podria repetir-se després de la visita del jurat al municipi. Ahir 5 de juliol part del jurat que conforma aquest certamen va visitar Alaquàs per a conéixer de primera mà les accions que s’estan duent a terme en matèria mediambiental a més dels projectes per al futur immediat. Al Castell d’Alaquàs els esperaven l’Alcalde del municipi Toni Saura Martín junt al regidor de Desenvolupament Sostenible, Sebastián Ruiz i els tècnics d’Horts Urbans i Medi Ambient.

Projectes com el Banc de Terres posat en marxa recentment per l’Ajuntament d’Alaquàs o la visita al Parc del Dijous, als Horts Urbans, al Centre Nacional de Recursos Genètics Forestals d’Alaquàs, al Roserar format amb la rosa creada amb motiu de la commemoració del Centenari del Castell i la Garrofera històrica dels Mollons són tan sols part del patrimoni viu amb què compta Alaquàs i que podrien ser clau per a obtindre un nou reconeixement. En breu coneixerem la decisió del jurat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *