Alaquàs millora la xarxa d’aigua potable

L’Ajuntament d’Alaquàs ha iniciat hui els treballs del Pla de Sectorització de la xarxa d’aigua potable d’Alaquàs, una iniciativa municipal posada en marxa per tal de millorar aquest servei. L’actuació compta amb una inversió de 150.000 euros a càrrec del programa Inversions Financerament Sostenibles 2015 de la Diputació Provincial de València. Les actuacions es realitzaran en diverses zones del casc urbà i dels polígons industrials i està previst que finalitzen en 2 mesos.

 

Aquestes actuacions permetran controlar els cabdals de l’aigua subministrada i consumida i detectar de manera immediata qualsevol incidència en el normal funcionament de la xarxa d’aigua. Açò suposarà una optimització del servei d’abastiment i permetrà minimitzar possibles molèsties i temps d’espera als veïns i veïnes en casos d’obres o intervencions ja que s’acotarà al mínim possible l’actuació en cada cas.

 

Es tracta d’un projecte avançat que consisteix en la fragmentació de la xarxa d’aigua potable en diverses zones mitjançant la instal·lació de vàlvules de tall, comptadors sectorials i equips de lectura autònoms, la qual cosa permet dotar d’autonomia cada sector i millorar en aquest sentit les seues intervencions.

 

Les obres s’han iniciat hui dimecres 30 de març a l’avinguda País Valencià i s’estendran a diversos sectors del municipi. S’actuarà a la zona del parc de la Sequieta i la Puríssima i carrers dels voltants, delimitats per Conca, Avinguda País Valencià, Avinguda Ausiàs March, Pablo Iglesias, carretera de Torrent, camí dels Mollons, carrer Quart i Camí Vell de Torrent. Hi haurà intervencions en el sector de Balmes, delimitat pels carrers Conca, Camí Vell de Torrent Cid i Jaume I i a la zona de Blasco Ibáñez i carrers dels voltants, delimitades pels carrers Carretera d’Aldaia, Sant Gaietà, Sant Josep, San Pius X i Germanes Mirabal per una banda i General Palafox, Mestra Isabel López Ébole, Avinguda Pablo Iglesias i Avinguda Ausiàs March per altra.

 

Aquestes actuacions es duran a terme també als polígons industrials, concretament a la zona de la Figuera, la Garrofera, els Mollons, Bovalar i la Carrasca.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *