Alaquàs, premiat pel seu projecte d’horts urbans

L’Ajuntament d’Alaquàs ha sigut premiat amb 3 flors sobre un màxim de 4 a la gala del lliurament de guardons del programa Viles en Flor, una iniciativa de ASFPLANT (Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana).

ASFPLANT ha considerat de forma molt positiva el projecte d’horts urbans municipals, que compta amb una important col·lecció de flors i arbres fruiters.

Aquests premis tenen com a objectiu posar en valor el treball dels municipis en la gestió urbana dels parcs, jardins, arbrat, la sostenibilitat en el seu manteniment i conservació, biodiversitat, projecció educativa i social, així com altres aspectes que demostren l’interès per planificar cada vegada un urbanisme més amable, sostenible i respectuós, especialment la vertebració a través d’alberedes verdes del municipi.

Alaquàs ha aconseguit una de les puntuacions més altes dels guardonats, amb 3 sobre 4 flors.

L’Ajuntament d’Alaquàs projecta el futur encaminat a cercar la millora sostenible del desenvolupament i gestió urbanística, i engegant de forma contínua i progressiva, mesures per a aconseguir un Alaquàs cada vegada més verd i més respectuós amb el planeta.

Sens dubte aquest reconeixement ve a reforçar el compromís de l’Ajuntament amb el medi ambient i suposa un esperó per a continuar treballant en el futur mediambiental d’Alaquàs.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *