Alaquàs pública el llibre de festes majors

Alaquàs ha publicat ja el Llibre de Festes Majors 2015, una publicació que es pot descarregar i consultar en la pàgina web de l’Ajuntament d’Alaquàs www.alaquas.org i que recull la programació de festes, que s’iniciarà enguany el divendres 28 d’agost amb el tradicional Pregó i finalitzarà el 13 de setembre amb la Missa Major i la processó per l’itinerari interparroquial. En la publicació d’enguany s’ha realitzat una innovació en el disseny, encara que ha estat realitzada sota els paràmetres de l’estalvi i la contenció de despesa.

La publicació s’obri amb el saluda de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i del Regidor de Festes, Óscar García Merenciano, seguit dels saludes dels diferents col·lectius festers que faran possible enguany les Festes d’Alaquàs: les Clavariesses de l’Assumpció de Nostra Senyora, les Clavariesses de la Mare de Déu dels Dolors, els Clavaris de Sant Miquel, els Clavaris de la Mare de Déu de l’Olivar, els Clavaris del Crist de la Bona Mort, la Confraria de la Santíssima Creu i l’Associació de Moros i Cristians Perolers.

Com a novetat, el Pregó d’enguany estarà protatonitzat pels col·lectius festers d’Alaquàs i per un grup de veïns i veïnes que per diverses circumstàncies viuen fora d’Espanya. Es tracta d’una iniciativa innovadora posada en marxa per homenatjar totes aquelles persones que es troben actualment establides fora d’Alaquàs. La idea és que independentment del punt on estiguen siguen els protagonistes i formen part de l’acte, donant a conèixer als veïns i veïnes d’Alaquàs la seua experiència fora del municipi i puguen fer arribar els seus bons desitjos a tots i totes per a estes festes.

Cal destacar a més que la declaració de la Cordà en Honor al Crist de la Bona Mort com a Festa d’Interès Turístic Provincial de la Comunitat Valenciana per resolució del 10 d’abril de 2015, unit a la declaració també de la Festa del Cant de la Carxofa d’Alaquàs com a Festa d’Interès Turístic Provincial de la Comunitat Valenciana per resolució del 9 de març del 2010, fan especials les Festes del 2015.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *