Campanya #JoTrie per a la prevenció sobre alcohol i drogues en les festes de Paiporta

La campanya #JoTrie de la Unitat de Prevenció Comunitària de les Conductes Addictives (UPCCA) animarà als joves a participar en les seues activitats de conscienciació sobre consum responsable durant les festes.

La iniciativa comptarà amb una caseta a les festes on professionals experts als camps de les addiccions, la violència de gènere i les xarxes socials facilitaran informació sobre alcohol i altres drogues, amb la fi d’aconseguir una festa segura.

La campanya apostarà per l’educació entre iguals amb activitats dinàmiques com jocs, repartiment de merchandising, photocall i difusió en xarxes socials i altres mitjans de comunicació.

Durant els concerts, el públic podrà apropar-se a l’estand i participar al trivial digital sobre els riscos associats al consum de drogues, l’oca de les emocions i mesures d’alcoholèmies. La participació serà premiada amb samarretes, ventalls i xapes.

Després de finalitzar la campanya l’equip de mediació realitzarà un informe tècnic amb les intervencions realitzades, proporcionant informació sobre els riscos detectats, així com orientacions sobre l’adequada gestió dels mateixos.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *