Celebració de la trentena edició del Festival Stage Internacional a Godella

El dissabte passat va tenir lloc el concert de tancament del 30 Festival Stage Internacional de música simfònica, en el teatre Capitoli, que va ser dirigit per Jordi Mora i va comptar amb l’actuació d’Àlex Olmedo, cello solista, i de l’Orquestra Simfònica Segle XXI.

Àlex Olmedo ha sigut premiat en diversos concerts nacionals i internacionals, com en el concurs Nacional de Violoncel Jaime Dobato Benavente i el concurs Prix de Violoncelle 2018 – Prix Edmond Bart de Brussel·les. A més, ha realitzat concerts com a solista amb l’Orquestra del Real Cercle Artístic de Barcelona i l’Orquestra de Sant Cugat. Actualment contínua els seus estudis amb el mestre Lluís Claret en el Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, on està becat per la Fundació de Música Ferrer-Salat.

Jordi Mora és un reconegut director orquestral, que ha sigut titular en l’Orquestra Nacional de Grècia i l’Orquestra Simfònica del Vallés. Com a director convidat dirigeix regularment a Alemanya, Espanya, França, Itàlia, EUA, Rússia, Romania, Grècia i Amèrica del Sud orquestres com l’Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra Nacional d’Argentina, la Simfònica de València i la Filharmònica de Minsk.

Tots dos convidats d’excepció, al costat de l’Orquestra Simfònica Segle XXI, van interpretar obres de cèlebres músics: Félix Mendelssohn-Bartholdy, Camille Saint-Saëns i Ludwing Van Beethoven. El concert ha sigut possible gràcies a l’organització de l’Associació Musical Orquestra Simfònica Segle XXI i el suport de l’Ajuntament de Godella a través de la regidoria de cultura.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *