Certamen de relats curts i concurs fotogràfic amplien les activitats per a celebrar el Dia del Arbre a Paiporta

L’Ajuntament de Paiporta prepara les activitats per a commemorar el Dia de l’Arbre, que se celebrarà el proper 31 de gener. Com a novetats d’enguany, es portarà a terme un certamen de relats curts entre l’alumnat dels centres educatius de la localitat baix el lema ‘Els nostres amics els arbres’.

Al mateix temps, s’ha obert també un concurs fotogràfic a la xarxa social Instagram en què aquelles persones participants han de penjar una imatge del seu arbre, estiga o no a Paiporta, i explicar per què és especial per a elles. Per a participar, les imatges s’han d’etiquetar amb el text #elmeuarbre.

Les millors fotos i els relats més destacats dels participants s’incorporaran a l’exposició del Museu de la Rajoleria que, baix el títol ‘Els arbres de Paiporta’, reunirà fotografies sobre els arbres més emblemàtics de la localitat a càrrec de Vicent Pasqual. L’Ajuntament fa una crida a la participació de la població en el concurs fotogràfic, que pretèn reforçar la relació de les persones amb aquests elements de l’entorn des d’un punta de vista estètic, sentimental i patrimonial.

Quant als microrrelats, s’ha convocat als i les alumnes dels centres educatius per a que escriguen narracions curtes amb els arbres com a argument. Les peces literàries han de tindre un màxim de 15 línies, i s’ha de fer arribar als centres abans del 22 de gener.

Paiporta mantindrà les activitats tradicionals del Dia de l’Arbre, com és la plantació d’exemplars a càrrec de l’alumnat dels centres, activitat que es portarà a terme la setmana vinent.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *