Col.lectius i centres educatius de Xirivella plantaran més de 50 arbres

Un total de cinc col·lectius i associacions i quatre centres educatius plantaran més de 50 arbres amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient de lAjuntament de Xirivella.
Este dissabte 30 de gener, l’Esplai Amistat, l’Associació Veïnal de Montealegre i adjacents, l’Associació Ecologista ‘la Xiri’, l’Associació Veïnal de Sant Ramon i un grup de veïns i veïnes de l’avinguda Constitució eixiran al carrer per plantar cadascun els arbres que han sol·licitat a l’Ajuntament.
Se’ls proporcionarà també ajuda, assessorament i les ferramentes necessàries per a fer esta plantació conjunta i simultània.
Són els actes que han proposat els col·lectius, associacions i veïns i veïnes i que han sigut aprovats pel departament tècnic corresponent per la seua viabilitat.
Actes oberts a tota la ciutadania
Els actes estan oberts a tota la ciutadania que pot acostar-se i ajudar en esta important tasca medi ambiental.
A més, este divendres comencen les accions de plantació i conscienciació a les escoles i instituts que s’allargaran durant la setmana que ve.
El CEIP Gregori Mayans, el CEIP Rei en Jaume, el CEIP Vicente Tosca i el IES Gonzalo Anaya han preparat tota una sèrie d’activitats relacionades amb el Dia de l’Arbre, entre les quals destaca la plantació de 10 arbres dins de l’institut Gonzalo Anaya o dos arbres al Rei en Jaume.
Es tracta d’una iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient amb el suport de la Regidoria de Participació Ciutadana i la col·laboració del Centre Jove de Xirivella.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *