Compromís aposta per una Meliana «emprenedora, sostenible i de benestar»

Compromís per Meliana es presenta per a reeditar el govern de canvi i la reelecció en l’alcaldia amb un equip de 27 persones compromeses i amb un projecte de poble.

Continuarà apostant per una Meliana emprenedora, sostenible, del benestar i amb un nou model de governança. Aprofundirà en la col·laboració i la coordinació amb la resta d’administracions i continuarà impulsant els programes europeus i desplegant l’estratègia europea ViuHo, de desenrotllament urbà, sostenible i integral (EDUSI). Això es plasmarà en l’aprovació del nou document del Pla general d’ordenació urbana; un canvi en el model de mobilitat amb una xarxa de carrils bici important i àmplies zones de pacificació del trànsit i adaptades als vianants; l’ampliació de les infraestructures socials; l’execució d’infraestructures importants com ara la rotonda d’accés a Meliana i Foios en la CV-300 o el pas inferior de la via del metro; i el desplegament del pla de governança i dinamització turística.

A més volen posar en marxa la construcció del centre de dia, l’adquisició i adequació d’un immoble nou per a l’àrea social i realitzar el projecte integral per a la platja de Meliana.
Compromís per Meliana té com un dels seus principals punts del seu programa electoral l’obertura del palauet de Nolla. A nivell educatiu des de Compromís volen l’execució del pla Edificant per a la rehabilitació dels centres educatius de la població.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *