Compromís per Burjassot critica el tancament del gabinet psicopedagògic municipal

El grup municipal Compromís per Burjassot ha mostrat el seu  «malestar amb la gestió que s’ha fet per part del PSPV-Burjassot respecte al tancament del Gabinet Psicopedagògic Municipal, i no aprovem les accions que s’han portat a terme des d’Alcaldia».

Compromís diu que «els nostres socis de govern no han compartit amb nosaltres la informació necessària per actuar de manera conjunta i consensuada davant la situació. Aquesta manca de transparència per part dels nostres socis de govern ha impossibilitat conèixer els fets i condicions a les quals ens enfrontàvem, i no ens ha permès valorar les possibilitats d’actuació per gestionar la situació. Sense informació al respecte no ens hem pogut posicionar ni participar en la recerca d’una solució consensuada. Si les i els membres de Compromís per Burjassot hagueren disposat d’aquesta informació l’equip de govern en el seu conjunt haguera actuat de manera diferent i es podria haver trobat una solució favorable a totes les parts implicades. Aquesta reiterada manca de comunicació i transparència per part dels nostres socis ens preocupa i esperem resoldre-la pel bon funcionament d’aquest equip de govern».

A més, assenyalen que «no hem d’oblidar que la situació en la qual ens trobem esdevé també com a conseqüència que el Partit Popular promulgara en 2013 la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local, en la qual es restringeix l’autonomia i capacitat de l’administració pública local, la més propera a la ciutadania, en un clar intent de recentralització».

Finalment, destaquen que «entenem la decisió presa per les treballadores del gabinet, de cessar la seua activitat, davant la situació insostenible en la qual es trobaven, i lamentem haver arribat a aquest punt per la mala gestió realitzada per part del PSOE, per la manca de previsió i per no haver donat una solució quan encara hi érem a temps. Les polítiques de Compromís prioritzen a les persones i, per tant, creguem que el govern municipal haurà de treballar amb urgència per assegurar l’atenció a la comunitat educativa i les persones i famílies que la formen».

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *